Zachyťte vzácne okamihy vo Full HD kvalite a vždy pohodlne s novou videokamerou SAMSUNG

Tlačový servis  /  23. 09. 2010, 00:00

Samsung Electronics Co., Ltd., globálny líder v oblasti digitálnych médií a technológií pre digitálnu konvergenciu, predstavil svoju prevratnú videokameru HMX-T10.

Táto videokamera s Full HD rozlíšením je vybavená inovatívnym priekopníckym objektívom Slanted Lens so sklonom 20 stupňov, ktorý užívateľom zaručí úplne pohodlné nahrávanie, bez neprirodzeného namáhania ramena, či zápästia, ako je to bežné pri štandardných videokamerách na trhu.


Samsung HMX-T10 je súčasťou nového radu kompaktných digitálnych videokamier budúcej generácie, s ktorými je snímanie vo vysokej kvalite Full HD rozlíšenia jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Vďaka malým rozmerom môžete HMX-T10 nosiť vždy so sebou. Videokamera ponúka bezkonkurenčnú mobilitu, jednoduché snímanie a úpravy obsahu priamo na cestách, bez akýchkoľvek kompromisov v kvalite.

 

Samsung HMX-T10 je vyhotovená so štýlovou povrchovou úpravou a štíhlym dizajnom. Zároveň je však vybavená funkciami, ktoré užívateľovi doprajú veľa zábavy a maximálne uľahčia jej používanie – od dotykovej LCD obrazovky s vysokým jasom a uhlopriečkou 2,7 palcov až po možnosť fotografovať statické snímky pri súčasnom nahrávaní videa. Vďaka malým rozmerom je možné HMX-T10 vziať kamkoľvek so sebou a zachytiť tie najdôležitejšie momenty – od narodenín priateľov až po nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku na pláži.


Možnosti kvalitného záznamu


Okrem kompaktného dizajnu ponúka videokamera HMX-T10 aj inovatívne a špičkové schopnosti záznamu, zaručujúce najvyššiu kvalitu fotografií a videí. Môže sa tak pochváliť technológiou záznamu umožňujúcou ukladať ľubovoľnú stopáž vo Full HD rozlíšení, ktoré je zárukou krištáľovo čistého obrazu a detailných fotografií s rozlíšením 4,7 megapixelov. Videokamera je okrem iného vybavená aj optickou stabilizáciou obrazu, takže žiadny z vami vytvorených záberov nebude rozmazaný. Nové prevratné videokamery Samsung vybavené funkciami na okamžité snímanie Point-and-shoot nenechajú nikoho na pochybách, pokiaľ ide o vynikajúce zábery s vysokou kvalitou záznamu.


O profesionálnu kvalitu nahrávok sa v HMX-T10 stará pokročilý CMOS snímač BSI (Back Side Illuminated), ktorý má oproti bežným CMOS snímačom dvojnásobnú citlivosť. Táto pokroková technológia výrazne obmedzuje skreslenie obrazu a poskytuje čisté videonahrávky a fotografie aj pri zlých svetelných podmienkach.

Vypočuť

Čítať foneticky

 

Slovník - Zobraziť podrobný slovník

 

Inovatívny dizajn a funkcie uľahčujúce používanie


Videokamera HMX-T10 je vybavená novátorským objektívom Slanted Lens so sklonom 20°, ktorý uľahčuje manipuláciu s prístrojom a zaručuje pohodlné zhotovenie kvalitných snímok. Vďaka nemu ju nemusíte držať priamo vo vašom výhľade a vaša ruka môže byť v prirodzenejšej polohe. Predídete tak okrem iného bolesti ruky, ktorá nie je v tejto pozícii toľko namáhaná. K ďalším zdokonaleniam procesu nahrávania patrí funkcia Smart Auto, s ktorou je snímanie oveľa jednoduchšie, alebo dotyková LCD obrazovka s uhlopriečkou 2,7 palca, na ktorej si užívateľ môže pozrieť jasný a detailný obraz nahraného záznamu a bezprostredne robiť jeho úpravy. Spolu s HMX-T10 je taktiež dodávaný zabudovaný softvér Intelli-Studio 2.0 umožňujúci bezproblémovú správu a editáciu videí a fotografií. Tento zabudovaný program umožňuje užívateľom premeniť akýkoľvek počítač na mobilný ateliér, v ktorom si môžu videozáznam prehrať a zostrihať aj bez inštalácie podporného softvéru. Program Intelli-Studio rovnako zjednodušuje zdieľanie záznamov, pretože užívateľa zbavuje časovo náročného nahrávania obsahu na obľúbené internetové stránky na zdieľanie videozáznamov.

 

Produktová špecifikácia:

 

 

 

 

T10

Snímač

2.1M BSI CMOS

LCD displej

2,7 palca 230K dotykový

Objektív

10x

Clonové číslo

F1,8

Video rozlíšenie

1920x1080 60i

Foto rozlíšenie

4,7 megapixelov

Stabilizácia obrazu

OIS

Rozmery

54 X 56,5 X 115,5 mm

Úložisko

SD/SDHC Slot

Špeciálne funkcie

  • BSI CMOS

  • Kompaktný dizajn

  • Funkcia Smart Auto

  • Objektív Slanted Lens so sklonom 20°

  • Technológia Full HD

  • Inteligentná stabilizácia Smart OIS

Dostupnosť

september 2010

Odporúčaná MOC

275 € vrátane DPH

 

Neprehliadnite: