Značka HAL3000 priviedla 100MEGA na Slovensko

Tlačový servis  /  21. 09. 2010, 00:00

Jedna z najväčších firiem na českom IT trhu, spoločnosť 100MEGA Distribution s.r.o., výraznejšie vstupuje na slovenský trh. V Bratislave v týchto dňoch otvára novú pobočku, ktorá by mala uspokojiť rastúci dopyt slovenských zákazníkov po značkových počítačoch HAL3000.

100MEGA sa popri distribúcii svetových IT značiek typu DELL, BenQ či Samsung venuje i výrobe vlastných počítačov značky HAL3000. Práve rastúci dopyt po týchto zostavách sa stal hlavným impulzom expanzie na Slovensko. „V posledných mesiacoch sme zaznamenali významný nárast objednávok zo Slovenska. Rozhodli sme sa preto otvoriť novú pobočku práve v Bratislave, aby sme k svojim zákazníkom boli ešte bližšie. Tento krok pritom vnímame ako veľmi významnú príležitosť na budúci rozvoj firmy,“ hovorí marketingový manažér spoločnosti 100MEGA Aleš Tálský.

 

Slovenskí distribútori tak získavajú exkluzívnu možnosť zapojiť sa do partnerského programu autorizovaných predajcov či servisných partnerov HAL3000. Výhodná poloha centrálneho skladu s viac ako 8000 položkami navyše umožňuje dopravu tovaru do 24 hodín po celom Slovensku.

 

Nová pobočka spoločnosti 100MEGA sídli v blízkosti diaľnice D2 na adrese Nejedlého 6. Jej otvorenie budú sprevádzať každodenné akcie na podporu predaja, vrátane bonusov pre nových zákazníkov. „Chceme sa na Slovensku prezentovať nielen ako spoľahlivý distribútor, ale i výrobca počítačov vlastnej značky a rozšíriť sieť spokojných autorizovaných partnerov,“ uzatvára Tálský.

Neprehliadnite: