Kto bude profitovať z liberalizácie telekomunikačného trhu?

Tlačový servis  /  03. 06. 2003, 00:00

Spoločnosť LEVEL ONE, ktorá sa zameriava na usporadúvanie podujatí pre top manažment, organizuje v pondelok 16. júna 2003 v kongresovom centre Technopol v Bratislave konferenciu s medzinárodnou účasťou TELE.COM 2003 - Slovensko na ceste k liberalizácii trhu.

Hlavnou témou konferencie sú vznik konkurencie a úplná liberalizácia na telekomunikačnom trhu, ako aj konkrétne skúsenosti alternatívnych operátorov. Dopoludňajší program tvoria prednášky Branislava Opaterného, štátneho tajomníka Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR; Mareka Staroňa z právnej kancelárie White&Case; Máriusa Hričovského, výkonného riaditeľa spol. Energotel; Ivana Martáka, riaditeľa pre stratégiu, Orange Slovensko; Miroslava Majoroša, prezidenta/CEO Slovenských telekomunikácií; Branislava Brezoviča, generálneho riaditeľa GTS Slovakia či Nimroda Kovacsa, generálneho riaditeľa UPC Central Europe. Pozvanie prijal aj Erikki Liikanen, člen Európskej komisie zodpovedný za podnikanie a informačnú spoločnosť. Na poobedie sú naplánované panelové diskusie, ktoré ponúknu priestor pre výmenu názorov na rozvoj odvetvia telekomunikácií v kontexte začleňovania Slovenska do EÚ.

Cieľom podujatia je vyvolanie diskusie o liberalizácii a príležitostiach rastu telekomunikačného trhu, vytvorenie platformy na dialóg medzi existujúcimi hráčmi a nastupujúcimi subjektami trhu, ale aj medzi štátnou správou a privátnym sektorom o deregulácii a liberalizácii lokálnych trhov v perspektíve rozširovania európskeho telekomunikačného trhu.

Záštitu nad konferenciou prevzalo Ministerstvo dopravy pôšt a telekomunikácií. Odborným garantom je IT asociácia Slovenska. Viac informácií, podrobný program a prihlášku nájdete na www.levelone.sk.

Neprehliadnite: