Nielen futbalisti MŠK Žilina sú bližšie k Poháru UEFA Champions League

Tlačový servis  /  06. 09. 2010, 00:00

Futbalisti MŠK Žilina dosiahli najväčší úspech v histórii klubu, keď postúpili do skupinovej fázy najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže UEFA Champions League 2010/2011. Žilinčania, ale aj ostatní slovenskí futbaloví fanúšikovia, budú mať príležitosť vidieť pohár UEFA Champions League a byť v jeho bezprostrednej blízkosti.

Vďaka UniCredit bude legendárny pohár UEFA Champions League už čoskoro v našej krajine úplne po prvýkrát! UEFA Champions League Trophy Tour prináša UniCredit Group, oficiálny sponzor UEFA Champions League. Slovenské hranice prekročí pohár o polnoci 4. októbra a v ten istý deň sa vydá na turné po vybraných slovenských mestách s konečnou zastávkou v Bratislave:

 

 

  • Žilina, 4. októbra

  • Banská Bystrica a Poprad, 5. októbra

  • Prešov a Košice, 6. októbra

  • Trnava, 7. októbra

  • Bratislava, v Eurovei od 8. októbra do 10. októbra

 

 

Všetci milovníci športu a fanúšikovia futbalu si budú môcť Pohár zblízka obzrieť a dokonca sa s ním aj odfotiť a s trochou šťastia vidieť futbalovú legendu Luisa Figa. Sprevádza Trophy Tour vo vybranom čase a vďaka jeho slávnej medzinárodnej futbalovej kariére určite umožní nahliadnuť do futbalového sveta.

Okrem toho na všetkých, ktorí cez víkend zavítajú na námestie Eurovei, čakajú rôzne súťaže ako aj koncerty populárnych slovenských aj českých účinkujúcich.

Neprehliadnite: