Sharp predstavuje 3D Blu-ray prehrávač v ultratenkom dizajne

Tlačový servis  /  03. 09. 2010, 00:00

Je to perfektná symbióza: v rovnakom okamihu, keď boli uvedené na trh LCD televízory AQUOS s Quattron 3D technológiou, predstavuje Sharp aj svoj nový 3D Blu-ray prehrávač. BD-HP90S garantuje v oboch režimoch 2D a 3D tú najlepšiu kvalitu obrazu LCD televízorov Sharp. Svojím ultratenkým AQUOS dizajnom perfektne vizuálne dopĺňa Sharp Home Cinema systém.

Vždy je na špici: Nech už leží naplocho alebo stojí vzpriamene, pozdĺžne alebo bokom – nový 3D Blu-ray prehrávač Sharp BD-HP90S vyzerá perfektne v každej pozícii. Zákazník môže umiestniť toto štýlové špičkové zariadenie do akejkoľvek pozície na stenu či skriňu. So svojím elegantným ultratenkým dizajnom1 je tento nový člen AQUOS rodiny sám o sebe ťahákom pre oči. Predsa však hlavným účelom nového AQUOS 3D Blu-ray prehrávača je prinášať perfektné 3D zážitky vnútri štyroch stien vášho domova, a to zvlášť v kombinácii s AQUOS LCD televízormi Sharp vybavenými Quattron 3D technológiou.

S novým AQUOS BD-HP90S prináša Sharp pre divákov celkom nové vizuálne možnosti. To platí ako pre jeho atraktívny vzhľad, tak i pre jeho hlavnú funkciu prehrávača Blu-ray diskov. Nový BD-HP90S prináša, ako technologicky špičkové zariadenie, nádherný 3D a 2D obraz do vašich televízorov a vytvára dokonalý celok zvlášť s LCD televízorom Sharp AQUOS.

Bezdrôtový: ďalšou výhodou BD-HP90S je zabudovaná podpora bezdrôtovej siete LAN. Vďaka tomu si môžu diváci vytvoriť bezdrôtové prepojenie cez DLNA k ďalším zariadeniam v domácej sieti a prenášať tak hudbu, fotografie a videá z počítača do televízora. Inou praktickou funkciou je schopnosť prehrávať videá priamo z YouTube2.

Internetové pripojenie má ďalšiu výhodu: umožňuje automatickú aktualizáciu softvéru Blu-ray prehrávača – takže každé vylepšenie môže byť okamžite automaticky nainštalované bez nutnosti postupovať pri aktualizácii podľa zložitého návodu.

Okrem exkluzívneho dizajnu a výnimočného výkonu sa BD-HP90S aj veľmi ľahko ovláda. Vďaka novej funkcii „On-Screen Control Panel“ môžu byť základné funkcie Blu-ray prehrávača Sharp ovládané cez menu na obrazovke prostredníctvom vhodného diaľkového TV ovládača, dokonca aj od iných výrobcov.

Skutočnosť, že BD-HP90S našiel perfektného partnera v LCD televízoroch Sharp AQUOS, je zvlášť zjavné pri použití „AQUOS Pure Mode“ funkcie. Po pripojení Blu-ray prehrávača k LCD televízoru Sharp AQUOS cez HDMI kábel BD HP90S automaticky optimalizuje nastavenie na prenos obrazu.

1 BD-HP90 rozmery: 430 × 36 × 218 mm

2 Funkcia DNLA a prehrávanie videí z YouTube budú dostupné po aktualizácii softvéru v prvom štvrťroku roku 2011.

 

Neprehliadnite: