Veľtrh IFA 2010: Spoločnosť Samsung predstavuje najväčší Full HD LED televízor a komplexné 3D riešenie

Tlačový servis  /  02. 09. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics dnes na veľtrhu IFA 2010 predstavuje rad nových výrobkov v rámci rozšíreného komplexného 3D riešenia pre európsky trh a demonštruje tak svoj záväzok naďalej poskytovať spotrebiteľom kompletný 3D zážitok v prostredí domácnosti.

S novým 65" Full HD 3D LED televízorom, dvoma novými 3D plazmovými HD a FHD televízormi a novým systémom domáceho kina s prehrávačom 3D Blu-ray diskov Samsung posilňuje svoje vedúce postavenie na trhu 3D televízorov. Potvrdzuje to aj viac ako 600 tis. už predaných 3D televízorov po celom svete v prvej polovici tohto roka.


Najnovší rad HD televízorov s podporou 3D zobrazenia a nových Blu-ray prehrávačov ďalej dopĺňa najširšiu ponuku výrobkov na svete pre domácu 3D zábavu. Rozšírené portfólio 3D televízorov sa môže pochváliť vlastnými technológiami spoločnosti Samsung, inovatívnym dizajnom a väčšími obrazovkami, ktoré poskytujú ešte podmanivejší 3D zážitok.


„S našim rozšíreným radom výrobkov pre komplexné 3D riešenie sa môžu užívatelia tešiť na individualizovaný, podmanivý zážitok v plne prepojenom prostredí,“ hovorí BK Yoon, prezident obchodnej jednotky Visual Display spoločnosti Samsung. „Je to prísľub inteligentných televízorov a my sme zaviazaní tento prísľub splniť,“ dodal Yoon.

 

Najväčší Full HD 3D LED televízor na svete

Nový Samsung LED C8000 je najväčším Full HD 3D LED televízorom na svete a disponuje ultratenkou 65" obrazovkou. Okrem elegantného vzhľadu ponúka televízor aj špičkovú kvalitu obrazu a to vďaka vlastnému 3D procesoru spoločnosti Samsung, technológii Precision Dimming a čistote pohybu na úrovni 800 CMR. LED televízor C8000 poskytuje podmanivý 3D zážitok v domácom prostredí a podporuje aj WiFi pre Samsung Apps, čo používateľom umožní doma na veľkoplošnej obrazovke vyhľadávať a využívať celý rad aplikácií.


Nový Full HD 3D PDP televízor s väčším pozorovacím uhlom a nižšou spotrebou energie

Nová generácia 3D PDP televízorov C680 a C490, ktorá ponúka živý 3D stereoskopický obraz, rozširuje ponuku a posilňuje vedúce postavenie spoločnosti Samsung v oblasti 3D televízorov. Táto nová generácia plazmových televízorov poskytuje špičkovú kvalitu obrazu vďaka technológii Clear Image Panel, väčší pozorovací uhol a v porovnaní s predchádzajúcim modelom z roku 2009 spotrebuje o 40 % menej energie. Vďaka tomu bude tento PDP televízor prvým a jediným plazmovým televízorom, ktorý od Európskej únie dostane oficiálny certifikát ECO Flower.


Zariadenie ponúka viac možností pri vytváraní individualizovaného a cenovo dostupného 3D zážitku v domácom prostredí. Modely C680 a C490 majú exkluzívny 3D Hyper Real Engine spoločnosti Samsung. Ten riadi nastavenie farieb, kontrastu a pohybu, vďaka čomu tieto modely poskytujú aj optimálnu kvalitu realistického 3D stereo obrazu na 50-palcovej obrazovke. Najmä C680 umožňuje užívateľom zdieľať obsah z iných zariadení certifikovaných DLNA na televízore prostredníctvom technológie AllShare a vytvárať tak individualizovaný zážitok zo sledovania obsahu s celým radom možností.

 


Systém domáceho kina s prehrávačom Blu-ray diskov poskytuje jedinečný zážitok zo sledovania 3D obrazu

Nový elegantný systém Samsung HT-C9950W spoločnosti Samsung prináša do oblasti domáceho kina nový rozmer v podobe neuveriteľne realistického zobrazenia a dômyselného dizajnu. Svojím moderným kovovým povrchom vzdáva mimoriadny hold oceneným LED televízorom série 9000. HT-C9950W má organické dotykové ovládacie tlačidlá, nadštandardné koliesko na ovládanie hlasitosti a slot na vloženie disku. Mnohodimenzionálny systém priestorového zvuku 7.1 zahŕňa dotykové diaľkové ovládanie, štyri podlahové reproduktory, dva satelitné reproduktory, stredný reproduktor, aktívny antivibračný subwoofer a dva HDMI vstupy. HT-C9950W obsahuje aj bezdrôtový LAN adaptér, ktorý umožňuje ľahký prístup k službám Samsung Apps alebo Allshare na sledovanie obsahu zo všetkých zariadení certifikovaných DLNA na televízore.

 

3D Blu-ray prehrávač so zabudovaným HDD poskytuje zábavu bez obmedzení

Nový Samsung BD-C8900 s nespočetnými možnosťami zábavy vďaka rozšírenému prístupu dopĺňa vrcholný 3D zážitok v domácom prostredí o kvalitu 3D obrazu v rozlíšení Full HD 1080p. Samsung BD-C8900 je vybavený digitálnymi tunermi na príjem vysielania vo formátoch DVB-T / C a dokáže nahrať až 120 hodín digitálneho vysielania v HD rozlíšení bez straty jedinečnej kvality obrazu spoločnosti Samsung. BD-C8900 slúži ako dispečing domácej zábavy a umožňuje používateľom konsolidovať všetky súbory digitálnych médií do jedného zariadenia s pevným diskom s kapacitou 500 GB. Pomocou bezdrôtovej technológie AllShare alebo pripojenia cez rozhranie USB 2.0 umožňuje jednoduchšie zdieľanie obsahu s inými zariadeniami a jeho súčasťou je bezdrôtový LAN adaptér na prístup k službe Samsung Apps.


Domáci 3D projektor FHD poskytuje komplexný 3D zážitok z domácej zábavy

Samsung SP-A8000 s technológiou Active 3D je najnovšou modernizáciou oceneného projektora A800. Vďaka jasu až 1000 ANSI lumenov, kontrastnému pomeru 10000:1, životnosti lampy 1500-2000 hod., veľkosti obrazu od 40 do 250 palcov a dvom HDMI vstupom poskytuje Samsung SP-A8000 3D zobrazenie v pôvodnom rozlíšení a s aktívnymi uzávierkovými okuliarmi aj 3D realitu bez akéhokoľvek obmedzenia pozorovacieho uhla. Domáci 3D projektor s rozlíšením Full HD 1080p schopný reprodukcie kolorimetriky štandardného vysielania zaručuje, že farby budú reprodukované presne tak, ako bolo plánované, čím poskytuje vrcholný a podmanivý 3D zážitok z domácej zábavy.


Informácie o stánku "Nový rozmer zážitku" spoločnosti Samsung na veľtrhu IFA:

Kde: veľtrh IFA 2010 v Berlíne v areáli Messe Berlin

Umiestnenie výstavy: hala 20

Kedy: 2. - 8. septembra

Neprehliadnite: