Moderné multifunkčné zariadenie "4 v 1" od spoločnosti Epson je určené sofistikovaným domácim užívateľom

Tlačový servis  /  24. 08. 2010, 00:00

spoločnosť Epson® predstavuje Epson Stylus Photo PX820FWD – vlajkovú loď medzi bezdrôtovými modelmi svojho širokého spotrebného radu atramentových tlačiarní.

Táto multifunkčná tlačiareň je nabitá funkciami vrátane najnovšieho vysokorýchlostného Wi-Fi rozhrania, automatického podávača dokumentov, funkcie obojstrannej tlače a vie tlačiť, skenovať a kopírovať vo vysokom rozlíšení. Jej moderný vzhľad a dojem, ktorým pôsobí, sú vlastnosti, vďaka ktorým ľahko zapadne do každej modernej domácnosti. Tlačiareň PX820FWD bude k dispozícii od 1. septembra 2010.

 

PX820FWD je vybavená dotykovým panelom s inteligentnou navigáciou vrátane integrovaného dotykového displeja, čím sa všetky jej funkcie stávajú pre užívateľov okamžite dosiahnuteľnými. Tlač fotografií je tak možné uskutočňovať veľmi rýchlo a priamo z pamäťových kariet a fotoaparátov vybavených rozhraním PictBridge™. Zdieľanie tlače, skenovanie a faxovanie všetkými členmi domácnosti je vďaka integrovanému bezdrôtovému a ethernetovému sieťovému rozhraniu ľahké.

 

Užívatelia môžu tlačiť vo vysokom rozlíšení fotografie, ktorých kvalita prekonáva kvalitu ponúkanú fotolabmi. O to sa postará fotografický atrament Epson Claria, ktorý je vyrobený na báze kompletne rozpustných farbív (dye-based) a prináša tak žiarivé a trvanlivé výtlačky. Prepínanie medzi fotografiami a dokumentmi nemôže byť vďaka funkcii automatického výberu, ktorou je PX820FWD vybavená, ľahšie. Táto funkcia vyberie automaticky bežný papier alebo fotopapier pre danú tlačovú úlohu.

 

Julian Maddock, product manager for wireless home printers v spoločnosti Epson Europe, k tomu dodáva: „Nová tlačiareň PX820FWD bola navrhnutá tak, aby svojim moderným vzhľadom a dojmom, ktorým pôsobí, dobre zapadla do každej modernej domácnosti. Táto tlačiareň prináša mimoriadnu kvalitu, rýchlosť a funkcionalitu, ktoré ju robia najmodernejšou tlačiarňou žiadanou sofistikovanými užívateľmi, ktorí si želajú mať celý rad funkcií okamžite po ruke.”

 

Tak ako všetky atramentové tlačiarne Epson, spĺňa aj PX820FWD podmienky programu ENERGY STAR®, a to vďaka svojej energetickej efektivite, ktorá so sebou ďalej prináša zníženie výdavkov a negatívneho dopadu na životné prostredie. Užívatelia môžu ďalej ušetriť vďaka samostatným zásobníkom atramentu, pretože stačí vymeniť len spotrebované farby, a tiež vďaka možnosti výberu z rôznych veľkostí atramentový kaziet v závislosti na potrebách tlače.

 

 

Hlavné charakteristické vlastnosti:

- Kompaktný a moderný dizajn, ktorý zapadne do každej modernej domácnosti
- Tlač, skenovanie a kopírovanie vo vysokom rozlíšení
- Ľahké ovládanie prostredníctvom veľkého, čitateľného dotykového zobrazovacieho panela s uhlopriečkou 19,8 cm
- Integrované bezdrôtové a ethernetové sieťové rozhranie pre zdieľanú tlač, skenovanie a faxovanie
- Vďaka najnovšej bezdrôtovej technológii 802.11n funguje rýchlejšie a v dlhšom dosahu*
- Automatický podávač dokumentov pre ľahké skenovanie, faxovanie a kopírovanie viac stránok
- Pohodlná automatická obojstranná tlač
- Automatický výber zásobníka papiera formátu A4 a fotopapiera pre flexibilitu médií
- Je možné tlačiť priamo na vhodné disky CD a DVD
- Fotografie vydržia až 98 rokov vo fotorámiku alebo viac ako 200 rokov vo fotoalbume**
- Rýchlosť tlače fotografie 10 x 15 cm je približne 10 sekúnd*
- Dokumenty sú tlačené rýchlosťou až 40 stránok za minútu
- Vďaka samostatným zásobníkom ušetríte - vymeníte totiž len spotrebovanú farbu

 

Odporúčaná maloobchodná cena tlačiarne Epson Stylus Photo PX820FWD vrátane DPH: 232 €.

 

*Pri použití s inými produktmi s podporou rozhrania 802.11n. Rýchlosť Wi-Fi sa môže odlišovať v závislosti na fyzickom prostredí

Neprehliadnite: