Chceš si privyrobiť? Hľadáme práve teba!

Redakcia Inet.sk  /  18. 10. 2010, 09:07

Náš internetový denník hľadá nových prispievateľov, ktorí by mapovali dianie na slovenskom internete, ako aj vývoj na trhu s internetovým pripojením.

O koho máme záujem?

Ideálny kandidát vie dobre písať, nerobí mu problém pravopis a má prehľad v témach, ktoré chceme pokryť. Avšak vieme prehliadnuť aj mierne nedostatky, ak zrovna niektorá z týchto podmienok ti robí problém.

Je nám jedno či si študent, zamestnanec alebo nezamestnaný. Máme záujem o každého, kto si chce privyrobiť a vie písať.

Čo ponúkame?

Ponúkame ti možnosť spolupracovať pri vytváraní obsahu jedného z najstarších a najčítanejších IT denníkov na Slovensku. Navyše okrem základného honorára môžeš získať rôzne bonusy. Samotné články o pripojení majú zvýhodnený honorár, takže dostaneš až o 10% viac ako pri článku na akúkoľvek inú tému.

Ale to nie je všetko! Môžeš získať napr. 10% bonus z celkovej hodnoty honorárov (bez bonusov), ak nám vieš vystaviť faktúru za tvoje služby. Ďalší 10% alebo 5% bonus môžeš získať za aktivitu alebo za počet článkov.

Okrem toho môžeš spracovať zadanie od šéfredaktora a tak získať 50, 30 alebo 15% bonus. V prípade, že sa rozhodneš pre nás zháňať reklamu, môžeš získať až 40% províziu z dohodnutej kampane. Zároveň získavaš 50% zľavu na naše služby ako je napr. http://www.inet.sk/

Takže, ak ťa naša ponuka zaujala, napíš na sefredaktor@inet.sk, určite sa ti ozveme.

TIP: Podrobné informácie o honorároch

Neprehliadnite: