McDonald pridáva do svojho menu aj Wi-Fi

Branislav Vrzoň  /  02. 10. 2003, 00:00

Sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia McDonald je pôvodcom originálnej iniciatívy. Chce totiž svojim klientom okrem klasického hamburgeru ponúknuť aj prístup do internetu prostredníctvom technológie Wi-Fi

Sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia McDonald je pôvodcom originálnej iniciatívy. Chce totiž svojim klientom okrem klasického hamburgeru ponúknuť aj prístup do internetu prostredníctvom technológie Wi-Fi. Informuje o tom francúzsky Clubic.

Američania nachádzajúci sa v mestách Chicago alebo Milwaukee si budú môcť u McDonalda zakúpiť prístup do internetu. Hodinový prístup bude stáť 4,95 USD a za 24hodinový zaplatí záujemca 7,95 USD. Ak bude mať táto služba u zákazníkov úspech, môže sa v budúcnosti objaviť aj v Európe. Hoci sú niektorí analytici voči tejto službe pomerne skeptickí, McDonald dúfa, že vďaka nej predá vo svojich zariadeniach omnoho viac potravinárskych produktov a nebude sa tak musieť dať do podnikania v oblasti poskytovania prístupu do internetu.

Vo Francúzsku už podobná služba funguje. V Paríži pri Opere a Convention, ako aj v Talence nedaleko Bordeaux sú McDonaldy vybavené Wi-Fi a umožňujú tak svojim zákazníkom bezplatne sa pripájať do internetu počas jedenia.

Tento článok si prečítate aj na www.deepnet.sk

deepnet

Neprehliadnite: